QUI SOM

L'ESCOLA DE DANSA NATALIA PRIOR ÉS UNA ESCOLA DE TITULARITAT PRIVADA UBICADA A CANET DE MAR. L'ESCOLA VA SER CREADA AL 2009, I DESPRÉS DE TRES CURSOS, DEGUT AL SEU CREIXEMENT, REINICIA EL QUART CURS AMB NOVES I MÉS ÀMPLIES INSTAL·LACIONS.

L'ESCOLA ES TROBA AL CARRER CASTANYER, A LA CANTONADA AMB EL CARRER AMPLE, UBICADA A L'EDIFICI CONSTRUIT L'ANY 1881, COM A CASINO CANETENC, OBRA DE GAIETÀ ROGER.

A L'ESCOLA DE DANSA CREIEM EN L'EDUCACIÓ COM A PROCÉS MULTIDIRECCIONAL DEL QUAL NOSALTRES TAMBÉ EN FORMEM PART, L'EDUCACIÓ NO ÉS NOMÉS A LES NOSTRES PARAULES, ESTÀ PRESENT EN TOTES LES NOSTRES ACCIONS, SENTIMENTS I ACTITUDS.

CREIEM EN LA DANSA COM A EINA LÚDICA, DE LLEURE, I TAMBÉ COM A ESTUDIS QUE PODEN ARRIBAR A SER LA CARRERA PROFESSIONAL DELS NOSTRES ALUMNES.

dimecres, 3 d’abril del 2013

El dia 16 de Març vam realitzar el primer visionat en familia amb la pel·lícula Billy Elliot.

La pel·lícula explica la entendridora història d'un nen que ha de lluitar contra els estereotips i els prejudicis d'un poble de ment tancada, sota el símbol d'unes sabatilles de ballet que el posa en contra de tots els seus veïns, i de vegades de si mateix, per no voler ser boxejador, sinó dedicar-se al ball.

La pel·lícula narra una història ambientada en un entorn molt real, un poblat miner en moments en què el govern de Margaret Thatcher imposava la seva duresa contra els vaguistes. No podia ser més dur l'ambient per a un nen que, en comptes de boxejar, vol ballar. La història està explicada amb sensibilitat, estil musical, amb moments memorables com la rebequeria ballada de Billy Elliot pels carrers fins que es topa amb un mur.

Billy Elliot remet al triomf de la perseverança i la dedicació d'una manera versemblant, amb personatges humans, no arquetípics. La seva família està presentada amb sobrietat, en l'ambient d'hostilitat i duresa laboral i social en què es desenvolupa la trama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada