QUI SOM

L'ESCOLA DE DANSA NATALIA PRIOR ÉS UNA ESCOLA DE TITULARITAT PRIVADA UBICADA A CANET DE MAR. L'ESCOLA VA SER CREADA AL 2009, I DESPRÉS DE TRES CURSOS, DEGUT AL SEU CREIXEMENT, REINICIA EL QUART CURS AMB NOVES I MÉS ÀMPLIES INSTAL·LACIONS.

L'ESCOLA ES TROBA AL CARRER CASTANYER, A LA CANTONADA AMB EL CARRER AMPLE, UBICADA A L'EDIFICI CONSTRUIT L'ANY 1881, COM A CASINO CANETENC, OBRA DE GAIETÀ ROGER.

A L'ESCOLA DE DANSA CREIEM EN L'EDUCACIÓ COM A PROCÉS MULTIDIRECCIONAL DEL QUAL NOSALTRES TAMBÉ EN FORMEM PART, L'EDUCACIÓ NO ÉS NOMÉS A LES NOSTRES PARAULES, ESTÀ PRESENT EN TOTES LES NOSTRES ACCIONS, SENTIMENTS I ACTITUDS.

CREIEM EN LA DANSA COM A EINA LÚDICA, DE LLEURE, I TAMBÉ COM A ESTUDIS QUE PODEN ARRIBAR A SER LA CARRERA PROFESSIONAL DELS NOSTRES ALUMNES.

dimarts, 17 de gener de 2017

MASTER CLASS DE DANSA JAZZ NIVELL AMATEUR PER ADULTS

ATENCIÓ
Continuem amb el Cicle de Master Classes Nivell AMATEUR ADULTS.

El dissabte 4 de febrer, us esperem amb el taller de Dansa Jazz amb Susanna Muntasell, ballarina a diversos musical com Notre Dame de Paris o Spamalot. Ajudant de coreografia del programa "Oh, Happy Day!". Ballarina a programes com  Operación Triunfo i Vivo Cantando!

No perdeu l'oportunitat! Veniu a sentir el ritme!

PLACES LIMITADES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada