QUI SOM

L'ESCOLA DE DANSA NATALIA PRIOR ÉS UNA ESCOLA DE TITULARITAT PRIVADA UBICADA A CANET DE MAR. L'ESCOLA VA SER CREADA AL 2009, I DESPRÉS DE TRES CURSOS, DEGUT AL SEU CREIXEMENT, REINICIA EL QUART CURS AMB NOVES I MÉS ÀMPLIES INSTAL·LACIONS.

L'ESCOLA ES TROBA AL CARRER CASTANYER, A LA CANTONADA AMB EL CARRER AMPLE, UBICADA A L'EDIFICI CONSTRUIT L'ANY 1881, COM A CASINO CANETENC, OBRA DE GAIETÀ ROGER.

A L'ESCOLA DE DANSA CREIEM EN L'EDUCACIÓ COM A PROCÉS MULTIDIRECCIONAL DEL QUAL NOSALTRES TAMBÉ EN FORMEM PART, L'EDUCACIÓ NO ÉS NOMÉS A LES NOSTRES PARAULES, ESTÀ PRESENT EN TOTES LES NOSTRES ACCIONS, SENTIMENTS I ACTITUDS.

CREIEM EN LA DANSA COM A EINA LÚDICA, DE LLEURE, I TAMBÉ COM A ESTUDIS QUE PODEN ARRIBAR A SER LA CARRERA PROFESSIONAL DELS NOSTRES ALUMNES.

dilluns, 19 de desembre de 2016

EL SOMNI DE CLARA

TOT UN ÈXIT!!!
Després de tots els esforços, la vetllada va ser d'aquelles que t'animen a continuar amb més ganes i il·lusió.

FELICITATS a tot l'alumnat, als pares, al públic, a les mestres, als ex-alumnes que ens van acompanyar i ajudar, a l'Ernesto, que va estar fent fotografies, a la família, que sempre ens dóna suport...

Fa tan de goig veure com els alumnes creixen i fan pinya, és un gran orgull veure com evolucionen, com es comprometen amb allò que fan, com els grans ajuden i cuiden als petits, com entre tots fan que la dansa sigui motor i generador d'aquests bons moment!!

Gràcies a l'escola de La Presentació, per permetre'ns utilitzar aquest espai, que ens permet que la nostra feina llueixi i que els alumnes ho gaudeixin.

Gràcies també a les regidores de l'Ajuntament de Canet de Mar, Assumpta Revoltós i Àngels Isart per la seva presència i reconeixement.

Continuem treballant, no defallim, lluitem perquè la dansa tingui el lloc que es mereix!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada